Hoppa till sidans innehåll

Prisutdelning i samband med årsmöte 2022


Eva tackar av Karita Olesen för hennes tid i styrelsen och vi är glada att hon inte försvinner ur verksamheten utan kommer att finnas kvar på Rudskogen.
* Tävlingsryttare- Fälttävlan Ida Jansson 
Ryttaren är målmedveten och ambitiös i sin träning mot de tre grenarna som fälttävlan innehåller. 
Ida deltog med bra resutat i lag SM, Sm och NM förra året. Hon vann CCNP1* i sverige och red EM kval i Danmark. 
* Infernos vandringspris går i år till Mika Pettersson 
Denna tjej är på väg att komma ut på banorna opch känna på att tävla. Hon lägger ner mycket tid på sin ponny och tränar hårt. Hon är mjuk och förskitig och ponnyn är busig så vi får ofta fika efter träningarna, men nu börjar hon överlista ponnyn med sin ridning. 

*Priset som Årets bästa kompis går i år till Siri Guistafsson. Denna tjej har tidigare fått priset men det hindrar inte att hon fortfarande 5 år senare är stallet goa glada kompis. Hon sitter aldrig still och vet att det alltid finns skit att köra och vatten att fylla och gör detta med ett piggt och glatt leeende. 
 

* Årets dressyrryttare häst går i år till Lisbeth Frohm. Hon har många års erfarenhet inom hoppning men nu även ridit dressyr med goda resultat. Hon lägger ner myket tid på sin häst och utvecklat denna hopphäst till en trevlig dressyrhäst och de har mycket kvar att ge. 
*Årets hoppryttare går till Matilda Klingestad. Ryttaren har under året kämpat på med bra resultat på tävlingarna trots färre starter än vanligt. Hon är alltid målinriktad och sköter sina hästar med stor omsorg och glatt humör.
*Årets utveckling lektionsryttare går till Karita Olsen. Ryttare har lång häst- och riderfarenhet och på senaste året har känslan i ridning och arbete med sitsen gett stora resultat. Pridser innefattar även gott horsemanship till hästen och dess skötsel i stort. 
Årets utveckling privathäst går till Caroline Örtlund. Hon har ingen lång riderfarenhet och gått över från ponny till stor häst. Hon kämpar på med sin läxor mellan träningarna och och det har gett bra resultat. Hon tar alltid hand om sin häst på bästa sätt. 
* Årets ledare går till Tuva Hagelin. Hon är lugn och stabil i sitt handskande med hästarna och det smittar av sig på banen i stallet och ridhuset. En tjej som alltid ställer upp och finns till hands med stor ansvarskänsla. 
Extra tack till Julia Gill, Jennie Widing, Amanda Danielsson och Linnea Ceder tackas extra för sitt goda arbete under året.
Ev atackar även övriga ledare och funktionärer för allt arbete under det gångna året.
Julia lämnar även över en fin broderad tavla till Träffpunkt Rudskogen
Uppdaterad: 07 APR 2022 14:06 Skribent: Anna Westman
E-post: Adressen Gömd


 Rudskogen RF på Facebook

 US på FacebookRudskogens sponsorer:

 Unionenlogga

 

ForshagaDejeNytt


 

Handla via Sponsorhuset så
får både du och Rudskogens RF pengar tillbaka på dina nätköp.

 

Vill du också synas som föreningens sponsor?
Skicka oss ett mail så hör vi av oss.

 

Postadress:
Rudskogens RF - Ridsport
c/o Eva Örnebring, Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Besöksadress:
Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0708103690
E-post: This is a mailto link

Se all info