Hoppa till sidans innehåll

Prisutdelning i samband med årsmöte 2021


Ridskolechef Eva tackar personal, ledare och funktionärer för allt arbete under det gångna året.
Eva tackar även av Maria Gustafsson Boström för hennes tid i styrelsen och vi är glada att hon inte försvinner ur verksamheten utan kommer att finnas kvar på Rudskogen.
* Infernos vandringspris går i år till Nora Jakobsson Åhs och hennes ponny Fendi som arbetat målinriktat och visar stor kärlek för sin ponny som spelar henne många spratt.

*Priset som Årets bästa kompis går i år till Nathalie Petersen som alltid är pigg och glad och hugger alltid in när hon kommer till stallet.

*Framgångsrik privatryttare bland seniorerna är Sofia Hanson som alltid sprider glädje och sköter om sina hästar på ett proffsigt sätt.

*Framgångsrik privatryttare bland juniorerna går till Ellen Högström som också alltid sprider glädje och tar hand om sina hästar på ett bra sätt.

*Framgångsrik lektionsryttare senior går till Anette Örnebring som började rida som vuxen och som utvecklats under åren och nu till och med finner glädje i att pussa på en häst.
*Framgångsrik lektionsryttare junior är Helene Traulsen som har utvecklat en bra känsla i sin sits under året och fått in sina tår.
*Bonuspris går till Amanda Danielsson som alltid är i stallet och arbetar och hjälper till. Under året har hon hjälpt Eva och blivit som hennes högra hand.

Extra tack Julia Gill, Elsa Norén och Anna-Maria Andersson tackas extra för sitt goda arbete under året.


 Rudskogen RF på Facebook

 US på FacebookRudskogens sponsorer:

 Unionenlogga

 

ForshagaDejeNytt


 

Handla via Sponsorhuset så
får både du och Rudskogens RF pengar tillbaka på dina nätköp.

 

Vill du också synas som föreningens sponsor?
Skicka oss ett mail så hör vi av oss.

 

Postadress:
Rudskogens RF - Ridsport
c/o Eva Örnebring, Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Besöksadress:
Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0708103690
E-post: This is a mailto link

Se all info