Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Protokoll 220531"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Protokoll 220531


imageq0aap.png

Protokoll styrelsemöte 220531 Träffpunkt Rudskogen

Närvarande: Sofie Dahl, Johanna Gustafsson, Jessica Clarenbach, Anna Westman, Eva Örnebring

Dagordningen fastställs

Träffpunkt Rudskogen: Lyckad invigning i samband med tävlingar 30/4. Många som var intresserade och kollade på våra lokaler. Oklart kring sista utbetalning från Jordbruksverket. Bra med delaktighet från Villa Rudskogen som hade egen shop, vi fortsätter bjuda in i samband med evenemang tex tävlingar.

Ekonomi: Vi har behov av att skaffa Coopkort för att enklare kunna hantera mindre inköp, finns två olika typer- inköpstjänst eller enskilt coopkort. Jessica kollar upp om vi även ansöker om ICA kort.

Kontantkassa avslutad, vi är numera kontantfria Jessica ser till att det kommer med i information inför tävlingar. Idrottslyftet på väg in för fortsatt satsning på ungdomsledarna.

Medlemsantal: 144 medlemmar vid terminens slut. Ett fåtal som inte betalt, vi påminner.

Bidrag: Finns sannolikt fler bidrag att söka än vi gör. Jessica spånat på ett årshjul för att enklare kunna planera vad vi behöver och kartlägger. Anläggningsstöd kan sökas en gång per år senast 31/10, Eva funderar på vad som ska sökas i första hand, sannolikt behov av grus till parkeringen som steg 1. Vi testar att söka bidrag för sandbanan på andra sidan väg 63 där Eva betalar varje år en avgift för att kunna nyttja. Investering av TV/monitor till Träffpunkt Rudskogen söker vi till efter att vi fått bättre internet tillgång.

Behov av nya hinder på sikt, kan vi få in sponsorer?

U-sek: har haft möte, inget särskilt att ta upp. 18/6 Coop marknad där u-sek är med och har ponnyridning och käpphästhinder. 24/6 Bomstadbaden vill gärna ha dit oss för ponnyridning, eventuellt kommer vi delta. Förslag att u-sek presenterar sig mer i våra sociala medier, Eva kollar upp.

Sociala medier: inget nytt.

Marknadsföring: Försäljning Serla klar, sista dag för inbetalning till Pernilla är 6/6. Ny försäljning Serla senare i höst samt Newbody augusti/september samma som förra året med säljkrav på några få paket och att kunna köpa sig fri för några hundra. Viktigt inför hösten att vi öronmärker vad pengarna av försäljning ska gå till.

Information från ridskolechefen: Bra struktur på ridgrupperna mot terminens slut, bra mål på både kort- och lång sikt. Programträning pågår och klubbhoppning genomförd. Personalen jobbar på och det funkar bra, daglig verksamhet är här och arbetar vissa dagar. Eventuellt en vaktmästare här på 50% framöver via Samspelet.  Smokey åker hem till Hagfors imorgon efter lån två terminer. Ny häst på lån inför eventuellt köp, Theta.

Alla ridläger inför sommaren är inte fulla, vi skickar en påminnelse att det finns platser. Behov av medlemsbrev med påminnelse om avgift och hålla nere hastigheten.

Tävlingskommittén

6/6 Banhoppning och antikrundan, banbygge 8.30

23/6 Midsommarhoppet ca. kl. 17

28/8 dressyrtävling ponny och häst

Inkomna mail

Beslut fattade kring inkomna mail. 17 oktober kl 18 brand- och säkerhet via Teams. Eva eftersöker en inplastad telefonlista till kontoret.

Nästa möte 16 augusti

Vid protokollet

Anna Westman

 

Inga nyheter är skapade


 Rudskogen RF på Facebook

 US på FacebookRudskogens sponsorer:

 Unionenlogga

 

ForshagaDejeNytt


 

Handla via Sponsorhuset så
får både du och Rudskogens RF pengar tillbaka på dina nätköp.

 

Vill du också synas som föreningens sponsor?
Skicka oss ett mail så hör vi av oss.

 

Postadress:
Rudskogens RF - Ridsport
c/o Eva Örnebring, Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Besöksadress:
Grava-Rud 877
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0708103690
E-post: info@rudskogen.se

Se all info